moqhobi

Mochini oa ho itšeha o nang le mahlakore a mabeli a mahlakoreng a mabeli

Mabanta a mahlakore a mabeli a bohlooho a nang le mahlakore a mabeli ke mabanta a liindasteri a nang le mekhoa e mengata ea ho tsamaisa thepa a nang le litšobotsi tse sa tšoaneng le mefuta e mengata ea lisebelisoa. Ka tlase ke tlhaloso e qaqileng ea litšobotsi tsa eona le lisebelisoa:
Litšobotsi tsa mantlha:
Khahlano e ntle ea ho khaola le bonolo: bokaholimo ba lebanta le nang le mahlakore a mabeli a bohlooho bo entsoe ka thepa e bonolo e nang le khanyetso e ntle ea abrasion, e ka hananang le matla a ho itšeha le ho netefatsa ho bata ha lihlahisoa nakong ea ho tsamaisa le ho itšeha.
Ho Fetolana ho Molemo le ho Phefumoloha: Lebanta le nang le mahlakore a mabeli a bohlooho le na le mokhoa o babatsehang oa ho feto-fetoha le maemo 'me le ka ikamahanya le maemo a fapaneng a rarahaneng a ho fetisa. Ka nako e ts'oanang, ho kenella ha eona hantle ha moea ho ka thibela lihlahisoa ho phaphamala ka lebaka la bobebe bo feteletseng nakong ea ho tsamaisa thepa.
Anti-static le mocheso o phahameng: Mabanta a mahlakoreng a mabeli a bohlooho a nang le mahlakoreng a mabeli a boetse a na le li-anti-static, a tiisang tšireletso libakeng tse itseng tsa mosebetsi. Ho feta moo, ho hanyetsa ha eona mocheso o phahameng ho etsa hore e khone ho sebetsa ka mokhoa o tsitsitseng libakeng tse phahameng tsa mocheso.
Matla a phahameng a kamehla a bolelele le bolelele bo tlase: Mabanta a mahlakoreng a mabeli a bohlooho a nang le mahlakore a mabeli a na le matla a phahameng a tsitsitseng le bolelele bo tlaase bo sebelisoang, e leng ho ntlafatsa botsitso ba mabanta.
Ho hanyetsa tšusumetso e phahameng: Mabanta a nang le mahlakore a mabeli a bohlooho a nang le mahlakore a mabeli a khona ho hanyetsa matla a ts'usumetso le ho thibela sehlahisoa hore se se ke sa oela ka lebaka la matla a tšusumetso.

habedi_felt_08
Sebaka sa ts'ebeliso:
Mabanta a mahlakoreng a mabeli a bohlooho a sebelisoa haholo libakeng tse fapaneng tsa indasteri, joalo ka mechine ea ho itšeha, mechine e itšehang e bonolo, CNC mechine e bonolo ea ho itšeha, thepa e tsamaisang thepa, lesela la tšepe le ho lahla. Ho ikamahanya le maemo le ho tšoarella ha eona ho etsa hore e be sesebelisoa sa bohlokoa haholo sa ho fetisa litaba mafapheng ana.
Ntle le moo, mabanta a mahlakore a mabeli a bohlooho a ka etsoa ka mokhoa o ikhethileng ho fihlela litlhoko tse ikhethileng bakeng sa libaka tse fapaneng tsa ho sebetsa le phetisetso ea thepa. Ka nako e ts'oanang, moetsi a ka fana ka ts'ehetso ea tekheniki le ts'ebeletso ea morao-rao ea thekiso ho netefatsa hore basebelisi ba fumana thuso e nakong le e sebetsang ts'ebetsong ea ts'ebeliso.

Annilte ke moetsi ea nang le boiphihlelo ba lilemo tse 15 Chaena le setifikeiti sa boleng ba ISO sa khoebo. Re boetse re bahlahisi ba machaba ba lihlahisoa tsa khauta tse netefalitsoeng ke SGS.
Re Customize mefuta e mengata ea mabanta .Re na le lebitso la rona "ANNILTE"

Haeba u na le lipotso mabapi le mabanta a conveyor, ka kopo ikopanye le rona!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat: +86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
webosaete: https://www.annilte.net/


Nako ea poso: Mar-25-2024