moqhobi

Ke phapang efe pakeng tsa mabanta a conveyor a mahlakoreng a mabeli ha a bapisoa le mabanta a conveyor a mahlakoreng a le mong?

Phapang e kholo pakeng tsa mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli le mabanta a conveyor a nang le mahlakoreng a le mong a itšetlehile ka litšobotsi tsa bona tsa sebopeho le ts'ebetso.

Likarolo tsa Sebopeho: Mabanta a conveyor a mahlakoreng a mabeli a entsoe ka masela a mabeli, athe mabanta a otlolohileng a lehlakoreng le le leng a na le lera le le leng feela la ho ikutloa.Sena se etsa hore mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli a be holimo ka botenya 'me a koaheloe ho feta mabanta a conveyor a nang le lehlakore le le leng.

double_felt_13

Bokhoni ba ho jara moroalo le botsitso: Hobane mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli a na le symmetrical ka sebopeho 'me a jere ka mokhoa o ts'oanang, bokhoni ba bona ba ho jara le botsitso hangata bo betere ho feta mabanta a conveyor a nang le lehlakore le le leng.Sena se etsa hore mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli a loketseng ho tsamaisa litšepe tse boima kapa lintho tse hlokang botsitso bo boholo.

Ho hanyetsa ha abrasion le bophelo ba ts'ebeletso: Mabanta a conveyor a mahlakoreng a mabeli a entsoe ka thepa e teteaneng e teteaneng, kahoo ho hanyetsa ha bona le bophelo ba ts'ebeletso hangata bo bolelele ho feta mabanta a conveyor a nang le lehlakore le le leng.Sena se bolela hore mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli a boloka ts'ebetso e ntle maemong a malelele, a matla a mosebetsi.

Theko le Litšenyehelo tsa ho Busa: Hobane mabanta a conveyor a mahlakoreng a mabeli a atisa ho bitsa chelete e ngata ho etsa le ho bitsa chelete e ngata ka thepa ho feta mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli, a ka bitsa chelete e ngata.Ho phaella moo, ha ho hlokahala hore ho nkeloe sebaka, mabanta a nang le mahlakore a mabeli a nang le mahlakoreng a mabeli a lokela ho nkeloa sebaka ka mahlakoreng ka bobeli, e leng se eketsang litšenyehelo tsa ho fetola.

Ka kakaretso, mabanta a conveyor a nang le mahlakore a mabeli a na le melemo ho feta mabanta a conveyor a nang le mahlakoreng a le mong ho ea ka kaho, bokhoni ba ho jara mojaro le botsitso, ho hanyetsa abrasion le bophelo ba ts'ebeletso, empa e ka ba theko e boima le ho bitsa chelete e ngata ho e nkela sebaka.Khetho ea lebanta la conveyor e itšetlehile ka litlhoko tse khethehileng tsa kopo le boemo.


Nako ea poso: Feb-26-2024