moqhobi

Lebanta la Pokello ea Mahe ke eng?

Mabanta a ho khetha mahe, a tsejoang hape e le mabanta a conveyor a polypropylene le mabanta a pokello ea mahe, ke boleng bo ikhethileng ba lebanta la conveyor.Mabanta a pokello ea mahe a fokotsa sekhahla sa ho robeha ha mahe a lipalangoang mme a sebeletsa ho hloekisa mahe nakong ea lipalangoang.

Likhoele tsa polypropylene li hanyetsana haholo le libaktheria le li-fungus, hammoho le li-acids le alkalis.Ena ke boleng bo khethehileng ba lebanta la conveyor le sa lumellaneng le kholo ea salmonella.
Polypropylene ha e nke metsi ebile ha e fokotsoe ke mocheso, kahoo e loketse boemo ba leholimo leha e le bofe.E 'ngoe ea litšobotsi tsa mabanta a conveyor a polypropylene ke hore a ka hlatsuoa ka ho toba metsing a batang.
Re tšoara likhoele tsa rona tsa polypropylene ka UV le kalafo ea anti-static, ka hona ho na le monyetla o fokolang oa ho monya lerole.Mabanta a conveyor a polypropylene a ka rokoa kapa a ts'oaroa hammoho, a fumaneha ka bophara ho tloha ho 50 mm ho isa ho 700 mm, 'me mebala ea bona le eona e ka etsoa.

 

Annilte ke moetsi ea nang le boiphihlelo ba lilemo tse 20 Chaena le setifikeiti sa boleng ba ISO sa khoebo.Re boetse re bahlahisi ba machaba ba lihlahisoa tsa khauta tse netefalitsoeng ke SGS.
Re Customize mefuta e mengata ea mabanta .Re na le lebitso la rona "ANNILTE"

Haeba u na le lipotso mabapi le lebanta la conveyor, ka kopo ikopanye le rona!
Mohala /WhatsApp: +86 18560196101
E-mail: 391886440@qq.com
webosaete: https://www.annilte.net/

 

 


Nako ea poso: Oct-30-2023